καμερα παρακολουθησης Dahua Lechange Ranger Pro G

Κάμερα για το σπίτι; Παρουσιάζουμε την Lechange Ranger Pro G της Dahua!

Λείπετε συχνά από το σπίτι ή το εξοχικό σας και θέλετε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει εκεί; Έχετε βιώσει περιστατικά κλοπής, χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα για να ανακτήσετε την περιουσία σας, ή έστω να αναγνωριστούν οι ένοχοι;

Αφήνετε τα κατοικίδια ή τα παιδιά σας σπίτι και θέλετε να ξέρετε αν… κάνουν ζημιές; Ή αν διαβάζουν; 🙂

Για κάποιον ή για όλους από τους παραπάνω λόγους, η λύση είναι μια κάμερα παρακολούθησης. Μη φαντάζεστε υπερβολές, δεν είμαστε σε αμερικάνικη ταινία. Αλλά το να φεύγεις από το σπίτι σου χωρίς να ανησυχείς για το τι αφήνεις πίσω (ή το τι θα βρεις όταν επιστρέψεις), είναι μεγάλη υπόθεση.

Υπάρχουν βέβαια αμέτρητα μοντέλα κάμερας και ακόμη περισσότερες λειτουργίες που προσφέρει το καθένα από αυτά. Εμείς ξεχωρίσαμε για εσάς και σας παρουσιάζουμε την Lechange Ranger Pro G της Dahua, μιας από τις κορυφαίες εταιρίες στον κλάδο, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές!

Η Ranger Pro G παρέχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς: Νυχτερινή Λειτουργία, PTZ, μικρόφωνο και ηχείο για αμφίδρομη επικοινωνία, ψηφιακό zoom και έξυπνη παρακολούθηση!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ας τα δούμε ένα προς ένα:

Νυχτερινή Λήψη

Η λειτουργία νυχτερινής λήψης ενεργοποιείται / απενεργοποιείται αυτόματα. Οι προηγμένοι IR αλγόριθμοι της Dahua, αποδίδουν πεντακάθαρη εικόνα, ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι, σε μια απόσταση έως και 10 μέτρα από το σημείο που είναι τοποθετημένη!

kamera asfaleias lechange ranger pro g ptz

PTZ (Pan – Tilt – Zoom)

H Lechange Pro G κινείται κάθετα (~90 μοίρες) και οριζόντια (~355 μοίρες), ώστε να μπορείτε να δείτε κάθε γωνία του σπιτιού σας, χωρίς να υπάρχουν “τυφλά” σημεία. Επιπλέον, το ψηφιακό zoom 16x, σας επιτρέπει να εστιάσετε σε λεπτομέρειες που, σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα προσέχατε ποτέ!

Μικρόφωνο και Ηχείο

Με αυτή την κάμερα εσωτερικού χώρου, μπορείς, όχι μόνο να ακούς τι συμβαίνει στο χώρο σου, αλλά και να ακούγεσαι σε αυτόν! Έτσι, μπορείς να αλληλεπιδράς με την οικογένειά σου, με το κατοικίδιο που έχεις αφήσει πίσω, αλλά και να αποτρέπεις ανεπιθύμητους επισκέπτες από το να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη “δουλειά” τους!

rager pro G dahua mic speaker
smart tracing push notifications ranger g

Ανίχνευση Κίνησης και Έξυπνη Παρακολούθηση – Ειδοποιήσεις Push

Η Ranger Pro G μόλις ανιχνεύσει κίνηση, εστιάζει εκεί και ακολουθεί την κίνηση αυτή. Αν πχ ένας άνθρωπος περπατάει στο σαλόνι σας, θα τον ακολουθήσει βήμα προς βήμα! Ταυτόχρονα, μια ειδοποίηση push θα εμφανιστεί στο κινητό σας, ενημερώνοντάς σας αμέσως για το τι συμβαίνει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε!

Τι άλλο σας προσφέρει;

Θύρα για κάρτα μνήμης! Μπορείτε να βάλετε μια Micro SD κάρτα μέχρι και 128GB στην κάμερα, για να αποθηκεύετε εκεί όλα τα καταγεγραμμένα βίντεο. Ανάλογα με το μέγεθος της κάρτας που θα επιλέξετε, η κάμερα μπορεί να καταγράψει συνεχόμενα μέχρι κάποιες μέρες. όταν η κάρτα γεμίσει, τα παλιά αρχεία διαγράφονται αυτόματα και στη θέση τους αποθηκεύονται τα πιο πρόσφατα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα για cloud αποθήκευση αρχείων από αυτά που σας παρέχει η εταιρία, ώστε να αποθηκεύονται όλα εκεί. Έτσι, θα αποφύγετε και την απώλεια των αρχείων αν κάποιος αφαιρέσει την κάμερα από το χώρο σας, κατά την διάρκεια της “επίσκεψής” του!

Συμπίεση αρχείων! Η τελευταίας τεχνολογίας Η.265 συμπίεση αρχείων, μειώνει κατά 50% το χώρο που καταλαμβάνει ένα καταγεγραμμένο βίντεο, διατηρώντας άθικτη την ποιότητά του.

Τεχνολογία Airfly: Αν τοποθετήσετε αισθητήρες συναγερμού Lechange σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, μπορείτε να τους συνδέσετε με την κάμερα. Έτσι, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ολόκληρο το σπίτι σας!

1080p Full HD και 2MP! Η Ranger Pro G, εξοπλισμένη με φακό 2.8mm και αισθητήρα υψηλής ποιότητας καταγράφει σε υψηλή ανάλυση και σας προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και βίντεο, για να μη χάνετε ούτε λεπτομέρεια!

Ποιότητα Κατασκευής! Η Dahua, διαθέτωντας μακροχρόνια εμπειρία, προσέχει τόσο τις προσφερόμενες λειτουργίες από κάθε κάμερα που κατασκευάζει, όσο και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί. Έτσι, με μια κάμερα που κάνει ακριβώς αυτά που χρειάζεστε και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, μπορείτε να… μείνετε ήσυχοι!

 Τα Προϊόντα της Dahua έχουν (0) επιστροφές στο κατάστημά μας.