Τρόποι Αποστολής – Κόστος

Οι τρόποι αποστολής της παραγγελίας σας, εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να την παραλάβετε από το κατάστημά μας! Σημειώστε ότι ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του κάθε προϊόντος. Τα περισσότερα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή την ΙΔΙΑ μέρα!

Χρόνος Αποστολής

Τα Άμεσα Διαθέσιμα Προϊόντα μας (η διαθεσιμότητα εμφανίζεται στην καρτέλα του προϊόντος, ακριβώς κάτω από τον Τίτλο του) αποστέλλονται την ίδια (για παραγγελίες έως τις 14:00) ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με ACS ή Γενική Ταχυδρομική. Αν θέλετε να επιλέξετε εσείς μία από τις 2, παρακαλούμε να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους (άνω των 4 κιλών), αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία (πχ. ένας εκτυπωτής), παρακαλούμε επιλέξτε “παραλαβή από το κατάστημα” και πληρώστε το ποσό που εμφανίζεται στο τελικό σύνολο. Τα μεταφορικά έξοδα θα πληρωθούν από εσάς στην μεταφορική εταιρία που θα σας παραδώσει το δέμα.

Κόστος Αποστολής

Για παραγγελίες κάτω από 100€, το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 3,90€ για όλη την Ελλάδα (για δέματα έως 4 κιλά).

Για παραγγελίες άνω των 100€, τα μεταφορικά έξοδα είναι Δωρεάν (για δέματα έως 4 κιλά).

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με courier επιβαρύνονται με περιβαλλοντικό τέλος – σακούλα μεταφοράς 0,09€.

** Χρησιμοποιούμε πλαστικές, εύκολα διασπώμενες σακούλες, για να προστατέψουμε τα προϊόντα σας από τις καιρικές συνθήκες και τα ατυχήματα κατά την μεταφορά τους. Αναζητούμε λύσεις για την αντικατάστασή τους με κάτι φιλικότερο προς το περιβάλλον.

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται αποκλειστικά από τις μεταφορικές εταιρίες. Το σύνηθες είναι να παραδίδονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (αφορά χερσαίους, μη δυσπρόσιτους προορισμούς). Για να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας, σας αποστέλλουμε τον αριθμό του Voucher (αριθμός αποστολής) σε ενημερωτικό email. Μπορείτε να εισάγετε τον αριθμό στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας, για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.