Μελάνια Εκτυπωτών Inkjet

Slide Ολοκληρώστε την παραγγελία σας ως τις 14:00μμ και θα φύγει σήμερα!
*Ενημερωθείτε για τις ενδείξεις διαθεσιμότητας **Το Σάββατο ΔΕΝ γίνονται αποστολές

Slide Δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα, καθημερινά 08:30πμ - 16:00μμ (Σαβ. 10:00πμ - 13:00μμ)

Slide Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής: αντικαταβολή, paypal, κατάθεση σε τράπεζα, πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Slide Εγγύηση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων

Slide ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 100€

1. Περιεκτικότητα σε ml

Όλα τα μελάνια εκτυπωτών inkjet που προσφέρουμε έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε ml, σε σχέση με τα αυθεντικά μελανοδοχεία. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ακόμη και στην περίπτωση που οι τιμές συγκλίνουν, τα συμβατά μελάνια θα τυπώσουν περισσότερες σελίδες.

2. Ποιότητα και εγγύηση

Τα συμβατά μελάνια εκτυπωτών της Planetink είναι κατασκευασμένα σε εργοστάσια που ακολουθούν όλα τα Πρότυπα Ποιότητας και τις προδιαγραφές κατασκευής. Τα πλήρως ανακατασκευασμένα μελάνια της Planetink κατασκευάζονται από εμάς με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων φυγόκεντρου δύναμης, vacuum και υπερήχων. Ελέγχονται διεξοδικά σε 2 στάδια και συνοδεύονται, όπως όλα μας τα αναλώσιμα, από εγγύηση 1 έτους.

3. Τιμή

Η τελική τιμή ενός μελανιού εξαρτάται από παράγοντες όπως η μάρκα και το μοντέλο του εκτυπωτή, η περιεκτικότητα σε ml, η διαθεσιμότητα στην αγορά και η ποιότητα κατασκευής. Κατά κανόνα, τα μελάνια με κεφαλές (για μεγαλύτερη ευκολία, σκεφτείτε απλά ότι είναι όσα πηγαίνουν σε ζευγάρια – ένα μαύρο χρώμα και ένα πολύχρωμο) είναι αρκετά ακριβότερα από τα μελάνια χωρίς κεφαλές. Τα μελάνια που αφορούν σε παλιότερα μοντέλα εκτυπωτών είναι πάντα πιο οικονομικά από τα πρόσφατα. Τέλος, υπάρχουν μελάνια εκτυπωτών inkjet που η τιμή τους φαίνεται να πλησιάζει αρκετά εκείνη των αυθεντικών δοχείων. Σε αυτή την περίπτωση, η διαφορά έγκειται στην περιεκτικότητα σε ml (το συμβατό δοχείο περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα μελανιού).

Στην Planetink θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές σε πλήθος προϊόντων υψηλής ποιότητας, που συνοδεύονται πάντα από εγγύηση επιστροφής χρημάτων!