Η Εταιρία

Η Planetink ιδρύθηκε το 1998 και εδραιώθηκε στον τομέα του αναλωσίμου και της εκτύπωσης. Έκτοτε, η γκάμα των προϊόντων της αυξήθηκε σημαντικά και εμπλουτίζεται συνεχώς. Για Εμάς, η προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές, αποτελεί το βασικό μας στόχο. Γι’ αυτό και αναζητούμε διαρκώς το καλύτερο για εσάς!

Προϊόντα

Σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προϊόντα διαφόρων κατηγοριών, συνδυάζοντας ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα, σε κάθε τομέα:

ΕκτυπωτέςΚάμερες IP/Web/Trail Hunting/DashΜελάνια – Toners
ΠολυμηχανήματαΦίλτρα ΝερούDrum Photoconductors
Ανταλλακτικά ΕκτυπωτώνΧαρτοταινίες – Ετικέτες – Θεριμκά ΡολάΜελανοταινίες – Ribbons
Ενοικίαση ΕκτυπωτώνΕτικετογράφοι – ΤαμπόνGaming Headsets
Οι αποθήκες μας

Τα εκτυπωτικά μηχανήματα που προσφέρουμε είναι Grade A και ελέγχονται ένα προς ένα από τους τεχνικούς μας, πριν παραδοθούν σε εσάς. Διαθέτουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλα τα μηχανήματα που έχουμε προς πώληση.

 

Με προσανατολισμό στον Πελάτη. Για εμάς, είναι σημαντικό!

Στην Planetink, μας ενδιαφέρει πρωτίστως η σωστή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Είμαστε δίπλα σας, για να βρούμε τη λύση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, αλλά και για οτιδήποτε χρειαστείτε μετά την πώληση. Προσπαθούμε πάντοτε να αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας το συντομότερο δυνατό, ενημερώνοντάς σας για την αποστολή, αλλά και τον αριθμό παρακολούθησης στην εκάστοτε εταιρία courier.

Προσφέρουμε δωρεάν αντικατάσταση σε οποιοδήποτε ελαττωματικό προϊόν και επιστροφή χρημάτων, αν το επιλέξετε. Είμαστε δίπλα σας για συμβουλές και οδηγίες σχετικά με την χρήση των προϊόντων μας!

Συνεργαζόμαστε με μεταφορικές εταιρίες, εταιρίες ταχυμεταφορών, αλλά και το Skroutz Marketplace, για τη διευκόλυνση των αγορών σας και την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.