Blaupunkt E-Scooter ESC608 Ηλεκτρικό Scooter

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: EM004
Availability:

Εξαντλημένο


Blaupunkt E-Scooter ESC608 Ηλεκτρικό Scooter
Electric scooter 250w,φορτίζει σε 4-5 ώρες, ταχύτητα ως 25km/h, ζυγίζει 15 κιλά,20 km απόσταση, σύστημα φρένων ABS, ΜΠΑΤΑΡΙΑ 5200 mAh,εύκολη αλλαγή μπαταρίας με εφερδρική (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή)

349,00

Εξαντλημένο

Blaupunkt E-Scooter ESC608 Ηλεκτρικό Scooter
Κινητήρας: 250 W
Μπαταρία: 5200 mAh
Μέγιστη ταχύτητα: 25 km / h (έλεγχος τριών επιπέδων ταχύτητας)
Απόσταση: μέχρι 20 km (ανάλογα με το φορτίο και τον τύπο της επιφάνειας)
Μέγιστο φορτίο: 120 kg
Κλίση: 15 μοίρες
Λειτουργία Cruise Control
Πίσω Δισκόφρενο
Μπροστινό φρένο – ηλεκτρικό E-ABS
Ελαστικά 8.5 “
LED εμπρός και πίσω φως
Οθόνη LCD που δείχνει την ταχύτητα και την κατάσταση φόρτιση της μπαταρίας
Προειδοποιητικό κουδούνι
Εύκολος μηχανισμός αναδίπλωσης
Μετασχηματιστής AC: 42 V 1,5 A
Χρόνος φόρτισης: περίπου 5 ώρες
Διαστάσεις: 1080 x 438 x 480/1150 mm (διπλωμένο / ξετυλιγμένο)
Καθαρό βάρος: 13 kg
Ένα ηλεκτρικό σκούτερ είναι ένα ελκυστικό και μοντέρνο μέσο μεταφοράς, τόσο μεταξύ των νέων όσο και των ενηλίκων. Χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο ως ένας εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης στην πόλη, ειδικά σε χώρους όπου υπάρχει μεγάλη οδική κυκλοφορία. Οι άνθρωποι εκτιμούν επίσης τα ηλεκτρικά σκούτερ επειδή αυτά τα οχήματα είναι οικολογικά. Δεν εκπέμπουν καυσαέρια και, ως εκ τούτου, δεν μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε.
Το ηλεκτρικό σκούτερ ESC608 Blaupunkt είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 250 W που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 25 χλμ. / Ώρα και να ξεπεράσει τους λόφους με γωνία κλίσης μέχρι 15 μοίρες. Η οδήγηση σε τέτοιες ταχύτητες είναι δυναμική, συναρπαστική και πολύ διασκεδαστική. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι η ταχύτητα που θα φτάσει ο αναβάτης επηρεάζεται από το βάρος τους (μέγιστο φορτίο μέχρι 120 κιλά), τον τύπο επιφάνειας πάνω στον οποίο κινείται, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και επίσης τον άνεμο. Η ρύθμιση ταχύτητας τριών επιπέδων επιτρέπει την προσαρμογή του ρυθμού του σκούτερ στις συνθήκες του δρόμου, στο επίπεδο κινητικότητας σε αυτόν τον τύπο οχήματος και στην ηλικία του χρήστη.
Το ESC608 είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 6 Ah που διαρκεί περίπου 4 ώρες για να φορτιστεί πλήρως. Η χωρητικότητα της μπαταρίας επιτρέπει στον χρήστη να ταξιδέψει έως 20 χιλιόμετρα, λαμβάνοντας υπόψη το βάρος, τον τύπο επιφάνειας επί του οποίου ταξιδεύει και τις καιρικές συνθήκες. Οι ενδείξεις μπαταρίας και ταχύτητας εμφανίζονται στην ενσωματωμένη οθόνη LCD, που βρίσκεται στο τιμόνι.
Για να γίνει πιο ευχάριστη η οδήγηση, το ESC608 είναι εξοπλισμένο με λειτουργία Cruise control, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα όταν η σταθερή ταχύτητα διατηρείται για τουλάχιστον 6 δευτερόλεπτα. Μπορεί να απενεργοποιηθεί πατώντας το μοχλό πέδησης ή επιτάχυνσης.
Οι τροχοί φουσκωτών σωλήνων των 8,5 ιντσών της ESC608 παρέχουν υψηλό επίπεδο άνεσης οδήγησης. Επιτρέπει επίσης την εύκολη αποφυγή εμποδίων στο δρόμο και την οδήγηση σε διαφορετικές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των ανώμαλων.
Το πίσω φρένο δίσκου μαζί με το μπροστινό σύστημα E-ABS βελτιώνουν την ασφάλεια οδήγησης. Αυτός ο εξοπλισμός εξασφαλίζει την αξιοπιστία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τη συντομότερη δυνατή απόσταση πέδησης. Όταν το φρένο είναι ενεργοποιημένο, το πίσω φως αρχίζει να αναβοσβήνει.
Η σταθερότητα της οδήγησης και η εξάλειψη των κινδύνων για τους άλλους αναβάτες επηρεάζεται από το εργονομικό τιμόνι με ελαστικές χειρολαβές στις οποίες υπάρχει επίσης μια οθόνη LCD, ένα προειδοποιητικό κουδούνι και ένα μπροστινό φως LED. Αυξάνει το οπτικό πεδίο του αναβάτη και η πίσω λυχνία LED μας καθιστά πιο ορατoύς για τους άλλους.
Ο μηχανισμός αναδίπλωσης του σκούτερ είναι αβίαστος όταν χρησιμοποιείται, με αποτέλεσμα να μπορείτε εύκολα να το διπλώσετε και να τον πάρετε μαζί σας σε λεωφορείο, μετρό ή τραμ. Μια ειδικά σχεδιασμένη κλειδαριά εμποδίζει το σκούτερ να αναδιπλώνεται κατά την οδήγηση.
Η οδήγηση ενός ηλεκτρικού σκούτερ μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική και μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξοδεύετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, είναι απολύτως απαραίτητο να θυμόμαστε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας, για να κάνουμε την οδήγηση του σκούτερ ευχάριστη τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους χρήστες του δρόμου. Εάν ένα παιδί οδηγάει ένα ηλεκτρικό σκούτερ, πρέπει να είναι εξοπλισμένο με ένα κατάλληλο κράνος και προστατευτικά στοιχεία για τα γόνατα και τους αγκώνες. Οι ενήλικες, που ταξιδεύουν σε υψηλότερες ταχύτητες, δεν θα πρέπει να ξεχνούν την ασφάλειά τους.
Αντικαταστήστε το αυτοκίνητο, την μηχανή ή το ποδήλατο με ένα γρήγορο και άνετο μέσο μεταφοράς το οποίο είναι το ηλεκτρικό σκούτερ Blaupunkt ESC608.

Κωδικός προϊόντος: EM004 Κατηγορία: Brand:
Βάρος15 kg
Διαθεσιμότητα

Εξαντλημένο

ΧΡΩΜΑ

Black, Blue

Σχετικά Προϊόντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop